Appex kjøper reklamebyrået ABACUS. Fra venstre Odd Fossan-Waage jr. i Abacus og Tore Fremmersvik i Appex.

Appex kjøper reklamebyrået ABACUS i Haugesund, og samtidig takker en markant reklamemann på Haugalandet, Odd Fossan-Waage jr. for seg.

Skrevet .

«Vi har alltid samarbeidet godt med ABACUS og Odd har snakket om å slå ut veggen i lengre tid. Det har vært mest på spøk, men nå har vi altså gjort alvor av det. Med oppkjøpet får vi noen veldig dyktige kollegaer og muligheten til å jobbe med enda flere spennende kunder», sier Tore Fremmersvik, daglig leder i Appex.

Appex overtar ansatte, kundeportefølje og ABACUS sine lokaler i Deco-bygget på Raglamyr, hvor de to selskapene har vært naboer de siste årene.

«Avstanden mellom tradisjonelle byråtjenester og IT-tjenester blir bare mindre og mindre. Grafisk design, multimedia og kommunikasjon har smeltet sammen med programmering og drift av nettsteder, sosiale medier og andre IT-løsninger. Appex satser derfor på tvers av disse områdene fordi vi tror at mangebedrifter ønsker å forholde seg til én leverandør. Samtidig kan vi på denne måten sette sammen tverrfaglige team for å levere best mulig prosjekter og løsninger» fortsetter Fremmersvik

Etter overtakelsen har Appex 38 ansatte og disponerer ca. 600 kvadratmeter i Deco-bygget.

Tidligere har Appex kjøpt opp IT selskapet Itoro AS, Aarekol IT i Odda, og ble kåret til nr.2 i  konkurransen om Norges beste arbeidsplass  i år 2014.

Eier av ABACUS i over 27 år, Odd Fossan-Waage jr., jakter nå nye utfordringer og benytter samtidig anledningen til å takke kunder, samarbeidspartnere og ABACUS venner for et godt samarbeid og mange spennende oppgaver gjennom disse årene.

Les også:

https://nforeningen.no/appex-styrker-posisjonen/

https://nforeningen.no/appex-kjoper-opp-i-odda/