Disse leder Appex Gruppen: f.v. James Persson (Assist), Tore Solberg (Operations), Tore Fremmersvik og Hein Tore Tønnesen (Consulting)

En milepæl, sier adm.dir. Tore Fremmersvik. Appex runder 100 millioner i omsetning i 2017

Skrevet .

-Det er noe vi har jobbet mot i lang tid, sier gründer og adm. dir. Tore Fremmersvik.Skjønt så veldig lenge er det kanskje ikke. Appex ble etablert så sent som i 2011 og har hatt en eventyrlig vekst. -Vi har hatt fokus på lønnsom vekst, både gjennom hyppige ansettelser, oppkjøp av selskaper og etablering av nye selskaper som kompletterer hverandre, sier Fremmersvik. Assist Haugesund AS er en av disse etableringene og har vært med i Appex Gruppen siden 2014.

-Vi må takke lojale kunder og samarbeidspartnere som har vært med på reisen, men vi hadde selvsagt ikke klart dette uten våre 52 meget dyktige ansatte. Det er de som går på jobb hver dag for å hjelpe kundene våre til enklere valg og bedre opplevelser – og de gjør det på en måte og med en kvalitet som det snakkes om. Det gjør igjen at enda flere kunder vil jobbe med oss og det er dette som er vinneroppskriften, du må ha med flinke lidenskapelige folk.Det er deilig å kunne konstatere at vi har bygget noe som vi kan være stolte av – vi har utviklet et konsept som fungerer og produkter som kundene vil ha. Det er også dette gründerskap handler om. Å skape arbeidsplasser og bidra til å bygge regionen og framtidig verdi, det er veldig tilfredsstillende for oss alle, sier Fremmersvik i en pressemelding.

-Vi ser virkelig fram til fortsettelsen, hvor vi i enda sterkere grad ønsker å forene krefter lokalt for å konkurrere mot de store nasjonale aktørene. Vi har noe å bidra med og potensialet er stort da de fleste bedrifter trenger å bli mer digitale og har behov for tverrfaglig kompetanse, avslutter Fremmersvik.

Appex Gruppen hjelper bedrifter med digitalisering. Sentralt i tjenestespekteret står utvikling og drift av IT-systemer, leveranse av kontormaskiner samt rådgivning og kreativt arbeid innen digital markedskommunikasjon.

Gruppen har 52 ansatte med hovedkontor i Haugesund og avdelingskontorer i Oslo, Bergen