Atea leder Tiril Fjeld var svært fornøyd med konferansen

Budskapet ble levert under konferansen Atea Community som samlet 200 it folk og ledere på Rica Maritim. En gjennomgående trend er at vi større grad må forberede oss på at arbeidet ikke i samme grad som før foregår på ett sted, men på hjemmekontor, flyplasser, og ute hos kundene.

Skrevet .

I følge foredragsholder Bjørn O. Hopland fra firmaet «Smart Endring», vil hjemmekontoret bli viktigere og viktigere, og det er derfor naturlig at bedriftene tilpasser sin it struktur til utviklingen. En annen trend som ble trukket frem under konferansen var behovet for «BYOD» (bring your own device), der arbeidstakere i større grad ønsker å bruke egne eller foretrukne enheter som smarttelefoner og nettbrett på arbeidsplassen. Dette setter naturlig nok krav til sikkerhet og tilhørende support på en annen måte en tidligere, og Atea legger mye resurser i å tilby gode løsninger her.

Atea Haugesund er svært fornøyd med den gode deltagelsen på konferansen i Haugesund. I følge salgssjef Jan Fitjar arrangeres Atea Community i ni byer i Norge, med i alt 20 utstillere som Apple, Microsoft og Telenor på lag.

147

Foredragsholder Bjørn O. Hopland fra firmaet «Smart Endring»