Samfunnskritiker, forfatter og leder av Litteraturhuset, Aslak Sira Myhre, kommer til Haugalandskonferansen, Det gjør også Tom Tvedt (konferansier) og Asbjørn Slettemark (DJ)

Skrevet .

Påmeldingen til årets jubileumskonferanse slår alle rekorder og grensen på 500, som ble nådd i fjor, er forlengst overskredet.

– Vi prøver å gjøre plass til 600 uten at det går ut over komforten, sier prosjektleder i HN, Bernt Jæger.

Av arrangangementsnyheter kan vi nevne at retorikeren Aslask Sira Myhre kommer for å snakke om hva vi skal leve av i framtida, den populære ex-ordføreren Tom Tvedt skal lede arrangementet og ex Idol-dommer og programleder i Lydverket, Asbjørn Slettemark skal lede oss inn i de små timer med sin musikk.

Hvem har meldt seg på? Sjekk her:

  https://publish.arkon.no/229-102-475c5-nb_NO.html

 

Aslak Sira Myhre   [[wysiwyg_imageupload:109:]]

«Framtidens arbeidsplass».

 

 

Han er opptatt av at Norge skal ha en egen industri der vi skaper verdiene selv og ikke overlater jobben til kinesere og polakker. Men da må ungdommen velge å bli vaskehjelper, ingeniører – og oljearbeidere.

   

Asbjørn Slettemark   [[wysiwyg_imageupload:107:]]

DJ Konferansenachspiel kl.23.00

Lydverkets ansikt utad og Pyros stemme over eteren, har i en årrekke bedrevet rilleristing på et høyt nivå. Med en haug klubbgigs siden slutten av 90-tallet og oppvarmingsjobber for blant andre Turboneger og ZZ Top, spiller han opp til fest der rockeklassikere og partylåter er garantert

 

 

   

Tom Tvedt   [[wysiwyg_imageupload:108:]]

Konferansier Hauglandskonferansen

Rogaland`s tidligere fylkesordfører og nåværende fylkespolitiker er godt kjent for de fleste i vår region. Denne gang får vi et gjensyn med den karismatiske Tom Tvedt i en ny rolle