Adm.dir.Terje Øverland og markedssjef Jørgen Knutsen har hendene fulle og gleder seg til å flytte i nybygg neste år.

PDS Protek må ansette flere for å ta unna jobbene, og ivrer etter å flytte.

Skrevet .

– De siste 2-3 årene har vært preget av omstilling, effektivisering og optimalisering her hos oss i PDS Protek. Selv om PDS Protek har fire avdelinger som jobber variert med alt fra eneboliger, næringsbygg, 3D animasjon, havbruk og industri, så har omstillingen innen olje & gass vært krevende. Nå ser vi at også her peker pilene oppover, sier adm.dir. Terje Øverland.

– Den økte aktiviteten har gitt oss et løft og mange kontrakter det siste halvåret, og alle avdelinger i PDS Protek blomstrer om dagen. Det krever flere ansettelser nå og i tiden fremover. Bare det siste halvåret har vi fått 8 nye kollegaer på hovedkontoret i Haugesund», sier Øverland.

I løpet av sine 26 år så er PDS Protek kanskje mest kjent for sin ingeniør- og konsulentaktivitet innenfor olje & gass og landbasert industri. Rammeavtaler med store aktører gir oppdrag til både in-house avdelingen på Kvalamarka, men også til de nå 70-80 konsulentene som i dag er i oppdrag for kunder, som Aibel og Statoil, over hele landet.

Arkitektavdeling

PDS Protek har siden 2009 bygget opp en solid avdeling innen arkitekttjenester. Avdelingen, som i dag teller 7 ansatte, tegner eneboliger, nærings- og industribygg over hele landet. Flere store prosjekter i Nord-Norge, nasjonalt og regionalt gjør at PDS Protek må ansette nye sivilingeniører og sivilarkitekter i året som kommer.

– Vi må ta det som en anerkjennelse at så mange ønsker å bruke våre arkitekter og ingeniører, men det smerter at vi noen ganger må takke nei til arbeid. Vi har derfor satt i gang en kampanje for å ansette flere dyktige medarbeidere, i flere av avdelingene. Nå er det snart et halvt år til vi flytter inn i vårt selvtegnede kontor, 24/7 Bygget på Rossabø, og det håper vi skal gi hele firmaet et løft.

Da samles alle avdelinger i en etasje og vi skal sammen bygge Haugalandets kreative kompetansemiljø. Med moderne lokaler, kreativt og godt arbeidsmiljø, sier Jørgen Knudsen, markedssjef i PDS Protek.