Bedriftslag i kappestrid kan bli en fin opplevelse både for aktører og publikum i Haraldsvang i år. (Foto: Ellis Del Sol)

30. august går Haugesund Triatlon av stabelen igjen. Nå utfordres bedrifter til å stille stafettlag!

Skrevet .

Hva med å få til en kamp mellom bedriftene på Haugalandet og se hvilke av dem som har de sprekeste ansatte, sier primus motor Kurt Misje i Haugesund Triatlon.

Han har allerede fått påmelding fra tre lag fra Jakob Hatteland Solutions, som umiddelbart utfordret Sysco. Der var de ikke sene om å respondere.

Sysco stiller nå med fire lag i stafetten på siste søndagen i august, og har samtidig sendt en krystall utfordring til Haugaland Kraft.

Deltakerne skal  konkurrere i svømming (750m), sykling (20km) og løping (5km). Hvert lag kan bestå av en eller to kolleger (en person kan utføre to av de tre øvelsene).

– Nå utfordrer vi i Haugesund Triatlon og Haugesund Triathlon Klubb andre bedrifter på Haugalandet til å gjøre det samme. Sett sammen et lag og send utfordringen videre til en annen bedrift.

Kanskje vi kan få til en bedriftskamp under Haugesund Triatlon som skal stimulere trivsel, motivasjon og samhold i regionen, sier Kurt Misje.

Vi i Næringsforeningen stiller oss bak utfordringen og oppfordrer våre bedrifter til å stille lag under begivenheten om en knapp måned.

hgsd triatlon 2

Henry Røthing i Advis i fin stil under fjorårets Haugesund Triatlon. (Foto: Ellis Del Sol)

 

Mer informasjon om påmelding, stafett og Haugesund Triatlon: http://htri.no/stafett/

Haugesund Triatlon: www.htri.no

Facebook: https://www.facebook.com/haugesundtriatlon

Spørsmål? Kontakt Kurt Misje på tlf. 40037422