Bømlo-selskapet LOS Elektro har signert en omfattende elektrokontrakt med Media City i Bergen.

Skrevet .

Kontrakten ble signert 14. januar og gjelder leveranse av elektrotekniske tjenester. Verdien er på rundt 200 millioner kroner og estimert varighet på prosjektet er fra januar 2015 til august 2017.

Dette er en kontraktsrekord for LOS Elektro, og sikrer dermed selskapet en total ordrereserve på omlag ½ milliard, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Media City Bergen er storsatsinga for medievirksomhet i Bergen, der TV2, NRK, Vizrt, BT, BA og medialinja fra UIB skal inn under samme tak, ved byggherre Entra Eiendom.

Bygget blir på 45 000 m2 og LOS Elektro AS skal stå for all elektroteknisk installasjon i bygget, inkludert prosjektering.

LOS Elektro As er et elektrofirma etablert i 1983 som i dag har over 190 ansatte.

Hovedkontoret er på Bømlo, og det er de senere år etablert en solid avdeling i Bergen. I disse dager flytter avdeling Bergen inn i nye og moderne lokaler i Straume næringspark på Sotra.

– Som leverandør av all elektroteknisk installasjon til ”Mediahuset” har LOS Elektro virkelig fått fotfeste i Bergensregionen, sier tilbud- og kontraktsansvarlig Ronny Olson.

– Dette er en av flere store kontrakter  vi har med oppstart dette året. Selskapet er i god vekst og jakter derfor kontinuerlig etter nye dyktige medarbeidere.

Media City Bergen vil bli styrt fra avdelinga i Bergen, med støtte fra hovedkontoret.

Vi kommer opp i en bemanning på rundt 40 montører på topp uten prosjektledelse.. I tillegg kommer vi til å ha med oss en del underentreprenører og leverandører, sier Olson.

 

Les mer om Mediacity Bergen her:

http://www.hent.no/portfolio/media-city-bergen-2/