Byggebransjen er en stor og viktig del av næringslivet på Haugalandet. Nå skal slagkraft og innovasjonsevne dokumenteres under høstens storsamling ByggArena 2013.

Skrevet .

Programkomiteen er på det nærmeste klar med hovedpostene til arrangementet, som finner sted i Festiviteten 1. november med tilhørende festaften i Rica Maritim.

I fjor samlet ByggArena rundt 180 representanter fra byggebransjen og beslektede bransjer, og Næringsforeningen har godt håp om å toppe fjoråret.

På programmet står en rekke kjente nasjonale og lokale navn, og blant de tema som skal fokuseres er kvaliteten på fagopplæring i skole og bedrifter, effektiveteten i byggebransjen, bransjens evne til fornyelse og innovasjon og sist, men ikke minst; hvordan vil de nye kommunikasjonsårene som Rogfast og Hordfast vil påvirke næringsutviklingen i denne regionen.

ByggArena får også besøk av tredje generasjon eier av Kruse Smith Entreprenører, Sissel Leira og fra Stord kommer den sukssrike arkitekten Svein Halleraker for å fortelle historien om LINK Arkitekter.

Regiondirektør Hallvard Ween skal være konferansens leder.

Her har du programmet og påmeldingslink:

http://jobbognaering.no/byggarena.html