Adm. dir. Ole Marthon Granberg med de nye hanskene. Foto: Karine Christensen/Medvind24.no

Granberg AS har for andre året på rad blitt tildelt den internasjonale industridesignerprisen «Red Dot Award»

Skrevet .

Granberg AS har for andre året på rad blitt tildelt den internasjonale industridesignerprisen «Red Dot Award», en av de mest prestisjefylte og viktigste priser i verden produktdesign.Akkurat som i fjor har Granberg vunnet med et nytt produkt innenfor serien «slag- og kuttbeskyttende hansker».

«Denne designprisen er en viktig anerkjennelse av vår eksepsjonelle produktutvikling. I tillegg til at vi befinner oss på øverste hylle med tanke på kvalitet og produktytelse, så flytter vi grenser innenfor design for å kunne gi våre kunder det aller beste som finnes med tanke på håndbeskyttelse – og det uten at det skal gå utover verken komfort, grep eller funksjonalitet», sier eier og adm.dir. Ole Marthon Granberg.

Hansken er designet in-house av selskapets egen designer/designteam,ledet av førsteamanuensis Virginijus Urbelis. Hele produktutviklingsprosessen er som vanlig sentrert rundt kundenes viktigste behov. «Å vinne en gang er en stor prestasjon,men at vårt in-house produktteam har vært i stand til å opprettholde et så skyhøyt nivå, og gjorde oss i stand til å vinne denne prisen to år på rad gjør meg vanvittig stolt», sier Ole Marthon Granberg i en pressemelding.