Banksjef Arne-Helge Vaage gleder seg til fest og er stolt over å kunne ta i bruk et splitter nytt konferanselokale til over 50 personer

DNB-festivalen kalles den. I Haugesund skal «ny giv» feires med gründerseminar og barnemoro

Skrevet .

Banksjef Arne-Helge Vaage vil at banken skal synes i bybildet. Nå er DNB Haugesund i Haraldsgata nyrenovert med splitter nytt konferanselokale, som skal innvies med faglig innhold tre dager til ende.

Det skjer mye fra torsdag til lørdag neste uke. Øystein Dørum kommer, antageligvis for å holde sitt siste foredrag som seniorøkonom før han overlater jobben til Ølen-kvinnen Kjersti Haugland og selv forsvinner til NHO.

Kommer gjør også den nye konserndirektøren for bedrift, Benedicte Fasmer, som vil presentere bankens satsing og Jostein Grindhaug som skal snakke om begeistring.

HN-direktør  Egil Severeide skal lede debatten om og mellom gründere og investorer, som også er tema for et eget seminar.

Hvordan skape sin egen arbeidsplass er tema i et annet seminar på DNB-festivalen, som går fra morgen til kveld.

Det blir boligprat, kurs i mobilbruk for eldre, og nå som banken som den eneste i byen åpner dørene på lørdagen, inviteres barn og unge til moro i Haraldsgata lørdag formiddag.

Her kan du melde deg på DNB Festivalen

Les mer her