En av Norges synligste HR-sjefer er klar for ny jobb – og for HR-dagen 2015.

Skrevet .

Yvonne Fosser blir direktør for HR, kultur og kompetanseutvikling i Innovasjon Norge. Dermed blir hun på ny kollega med Anita Krohn Traaseth.

Fosser og Traaseth arbeidet sammen i HP-Norge i flere år før Traaseth gikk til stillingen som administrerende direktør i Innovasjon Norge i fjor høst.

Yvonne Fosser er en  synlig profil for utvikling av  HR-daget i Norge.

Som HR-direktør i HP Norge, har hun bidratt til å mangedoble medieeksponeringen   for bedriften, mangedoble antall søkere og fått bedriften på topp 10 listen over beste arbeidsplass i Norge.

– En strategisk HR-leder tør å stille utfordrende spørsmål og har historien til selskapet som utgangspunkt for å se fremover, mener Fosser.

Det viktigste av alt er at man som HR leder brenner for faget.

Man må ha tro på at man kan gjøre en forskjell og ha evnen til å håndtere mennesker og situasjoner  på en god måte. Jeg har også stor tro på at en HR-leder må være en god selger.

Vi jobber med salg av ideer både internt og eksternt.

Vi jobber for å selge inn  bedriften  som arbeidsplass, hver dag  – og har alltid dette mottoet i bakhodet: Do what you say and say what you do, sier Yvonne Fosser – som deler sine tanker om HR og fremtidens ledelse på HR-dagen 7. mai.

Her har du program og påmeldingslink:

https://nforeningen.no/events/event/hr-dagen-2015-2/