(Foto: Kampanje.com)

- Folk må tenke på hvordan det er å være forelska på arbeidsplassen, sier HR Dag-aktuelle Solfrid Flateby.

Skrevet .

Tenk på hvordan folk oppfører seg når de er forelska? Da er alt «enkelt»: Det er få konflikter, det er mye latter og glede, og man strekker seg langt for å please andre.

Solfrid Flateby mener at vi må jobbe for en arbeidshverdag hvor folk er litt mer «forelska». I hverandre. I kunder og i kollegaer….

Du møter henne på HR-dagen 7. mai, sammen med et kobbel av andre velrennomerte foredragsholdere innen HR-området.

– Jeg har veldig stor tro på verdibasert adferd, ikke bare arbeid.

Det å forstå hva som påvirker og hvordan, og ikke minst hvorfor samfunnsutviklingen har gjort det nærmest avgjørende å jobbe mye mer med verdier i dag enn kun få tiår siden.

Adferdsfokus handler også om at man i mye større grad må snakke om hvordan vi gjør det. Helt konkret. HR må være drivere i det verdibaserte arbeidet – som en del av den totale businessen, sier Flateby.

Solfrid Flateby er daglig leder i Kronprinsparets Fond. Hun har jobbet som kommunikasjonsdirektør i Reitangruppen med blant annet ansvar for verdiskole for ledere, kulturprogrammer og Great Place to Work.

Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor og er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement.

Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter, ifølge E24, og ble kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010.

 

Program og påmelding til HR-Dagen 7. mai:

https://nforeningen.no/events/event/hr-dagen-2015-2/