- Jeg byr på et åpent foredrag uten filter, sier Vibekke Berge.

- Er jeg blitt et bedre menneske, spør Vibekke Berge på HR & Lederdagen 4. mai. Fem år etter hjerneslaget..

Skrevet .

-Jeg gleder meg, men er også spent. Det er som en ny dør åpner seg, sier 36 åringen om foredraget hun skal holde på en stjernespekket HN-konferanse.

Omkranset av navn som Leo Ajkic, danske Thomas Geuken og svenske Efwa Hagstrøm er Vibekke og Kari Haaland Cheek i Sysco de lokale innslagene i konferanseprogrammet.

– Jeg er veldig takknemlig for å få denne muligheten. Jeg har fortsatt bare femti prosent av kapasiteten jeg hadde da jeg var frisk, og jeg er i konstant krig med kroppen min.

Men jeg blir motivert av å fortelle andre at det å få livet snudd på hodet også fører noe godt med seg. Og jeg spør meg selv om disse årene har gjort meg til et bedre menneske. Om erfaringene har satt i gang refleksjoner som har synlig- og

tydeliggjort mine verdier og hva jeg står for, sier Vibekke.

Foredraget hennes har fått tittelen «Når ingen ser det» og henspegler på de utfordringene det er å leve med en sykdom som ikke er synlig. Hjerneslaget hun ble rammet av i 2012 har endret hennes og familiens liv.

Nå ser hun fram til å formidle erfaringer til andre. Hun har etablert eget firma, og Leder & HR-Dagen er en arena hun ser fram til å bidra på.

Det gjør også Kari Haaland Cheek i Sysco, som skal fortelle om hvordan det sterkt voksende IT-selskapet på Karmøy bruker Workplace by Facebook som arbeidsverktøy og intern informasjonskanal.

Redusert epost-bruk er blant nytteverdiene i tillegg til forbedret samarbeid på tvers av enheter og lokasjoner.

Her kan du se programmet og melde deg på til HN-arrangementet i Scandic Maritim. Et arrangement som byr på inspirasjon og kunnskap til folk som jobber med folk over hele fjøla.

Fra integrering og megatrender til endringsledelse og bærekraftig verdiskapning.