Skrevet .

 

Haugalandskonferansen 2015 er bare timer unna. Et fristed for travle forretningsfolk, politikere og offentlig ansatte. 650 kvinner og menn samles i Maritim Hall for å få inspirasjon, bygge nettverk og hente ny kunnskap.

Fullt hus både dag og kveld- på nytt!

Hvorfor er Haugalandskonferansen blitt en slik formidabel suksess?

Jeg liker å tro at det har litt med programmet å gjøre. Den røde tråden, de gode foredragsholderne, de gode minglepausene.

Og kvaliteten i arrangementsavviklingen. Den firer vi ikke på. Haugalandskonferansen skal ose av grundighet og stil.

Så er det de som sier at vi ville ha vært der- nesten uansett program. Fordi det er en fest både dag og kveld. Et sted der du treffer nye bekjentskaper og gjenoppfrisker gamle. Et arrangement preget av forventning og glede, som du simpelthen ikke vil gå glipp av.

Vi som jobber i Næringsforeningen har Haugalandskonferansen i hodet hele året. Vi har en egen komite som hjelper oss med ideer og innspill. Bernt styrer prosessen med sikker hånd, og de siste ukene har den vår fulle oppmerksomhet.

Vi kjenner forventningspresset, og morer oss med å se noen år tilbake i tid. Det som var godt nok da, er langt nok godt nok nå. Vi har dreid konseptet fra en mer fagtung, regional konferanse, til et arrangement med appell til flere. Vi har giret opp budsjettet og henter inn foredragsholdere som er ettertraktet både innenfor og utenfor landegrensene.

Vi bringer verden til Haugesund-regionen.

Samtidig beholder vi den lokale profilen. «Teamwork» er den røde tråden i år, og vi berører temaet fra ulike synsvinkler. Selvsagt også med en lokal forankring.

Vi gleder oss til en av de store begivenhetene i regionen dette året.

Og vi håper du får det virkelig kjekt