Hvorfor ut i verden - og hvordan? Lytt til erfarne eksportfolk på "10 Minutes"!

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


01/11/2017 kl. 18:30 - 21:00

Høvleriet/Garasjebryggeriet
Smedasundet 66, 5528 Haugesund

Næringsforeningen Haugalandet

490,- (medlem) / 990,- (ikke medlem)


10 Minutes ble en suksess da vi arrangerte konseptet for første gang i mai. Temaet denne gang er eksport og internasjonalisering, og vi har fått med oss et kyndig knippe av innledere som vil fortelle om sine erfaringer ift eksport.

Simon Nesse Økland er salgs- og markedssjef i Bremnes Seashore; en av Vestlandets største lakseeksportører.
Jorunn Håvardsholm, adm.dir. i Helifuel i Sveio, som leverer fyllestasjoner med drivstoff til helikoptre worldwide.
Haldor Sørgård er daglig leder i Acrylicon på Frakkagjerd. De produserer industrigulv blant annet til offshoreinstallasjoner i Østen.
Finn Egil Haraldseid, daglig leder i Baikingu AS i Haugesund, er i startfasen av å levere teknologiske handelsløsninger til utenlandske butikker.

I tillegg kan du få viktig informasjon fra Innovasjon Norge Rogaland ved leder Kari Holmefjord Vervik. De mange utekontorene til Innovasjon Norge bistår norske bedrifter når de skal satse i utlandet.

Dørene åpner kl. 18:30. Det blir mingling og mulighet for å kjøpe forfriskninger i baren. Etter noen innlegg blir det enkel servering før det blir en samlet erfaringsutveksling mellom innlederne. Etter avsluttet faglig del, blir det nachspiel i Garasjebryggeriet sammen med aktører fra MålTID.

 

Bilde1