Tre måneder er gått siden Norge stengte ned. Hva har vært det viktigste, det vanskeligste og ikke minst det mest lærerike - så langt?

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


18/06/2020 kl. 18:30 - 21:30

Festiviteten (foajeen)
Knut Knutsen OAS gate 4, Haugesund

Næringsforeningen Haugalandet


Del saken og skap bevegelse

Store som små bedrifter ble alle påvirket da Norge stengte ned. Mange fikk problemer, noen få opplevde det motsatte, og en god del måtte bli ekstra kreative for å holde hodet over vannet. Vi har invitert seks lokale ledere til å fortelle hvordan deres bedrift ble påvirket. Vi får høre om hvilke tiltak eller endringer de gjorde, eventuelt har planlagt, og ikke minst – høre hvordan de tror fremtiden blir.

Møt og hør følgende personer:

  • Tore Fremmersvik, Appex
  • Elisabeth Lie Nilsen, NAV Marked Nord-Rogaland
  • Anders Kristiansen, Trefadder
  • Ørjan Risanger, Haugesund Bok og Offset (HBO)
  • Synnøve Haftorsen Brakstad, Brasserie Brakstad
  • Tor Petter Eriksen, Oxyl Clean

Hjertelig velkommen til en hyggelig og avslappet kveldsstund i foajeen på Festiviteten. Vi byr på lett bevertning og det vil bli mulighet for å handle forfriskninger i baren.

NB! Vi møtes fysisk, men tar selvsagt alle forholdsregler og følger smittevernrådene. Vær trygg på at vi legger opp til at avstand holdes og at hånddesinfeksjon er lett tilgjengelig for alle. Vi ber om at du selv også opptrer iht. smittevernrådene, og at du heller velger å bli hjemme dersom du skulle oppleve symptomer som kan skyldes Covid-19.