God ledelse er en kunst. Hør fire ledere dele sine erfaringer fra en tid med endringer på vårt fornøyelige 10 Minutes-konsept!

07/11/2019 kl. 18:30 - 21:30

Bedehuset Bar & Bazaar
Skåregata 208, 5525 Haugesund

Brian Sjøen er mannen bak Stillasgruppen. I løpet av kort tid, gikk bedriften fra å omtrent bare levere til olje- og gassnæringen, til å skifte kundegruppe totalt. Endringsledelse handler ikke bare om å etablere seg i nye markeder når andre svikter, men også å motivere de ansatte.

Bente Haraldson Syre overtok etter en banksjef som hadde sittet i sjefsstolen i nærmere 30 år. Banknæringen har vært – og er – inne i en tid med store endringer. Syre og hennes kolleger klart kunststykket å erverve 4000 nye kunder til banken, og har høyt fokus på å ta i bruk nye digitale verktøy. Haugesund Sparebank har også nye satsingsområder, blant annet Grønt boliglån i forbindelse med solenergi og varmepumper.

Tove Risanger er kvinnen bak suksessen og gründereventyret Cupcakehuset. Jåblom Bakst ble startet som en familiebedrift som en bigeskjeft til annen jobb. Nå har både hun og mannen sluttet i sine opprinnelige jobber for å satse fullt på å forsyne kakeglade Haugalendinger med søte saker. De har ansatt flere og opplever en enorm vekst.

Geir Haraldseid fra Human skal denne kvelden gi et faglig perspektiv på ledelse. Human har utviklet et lederutviklingskonsept kalt LED som hjelper med å skape varig endring hos ledere. Både selvinnsikt og ferdigheter er viktig, men faktorer som alder, erfaring og kunnskap spiller også inn.