Kulturliv og næringsliv har et gjensidig forsterkende samspill. Hva skjer når koronaen lager utakt?

17/09/2020 kl. 18:30 - 21:00

Festiviteten (foajeen)
Knut Knutsen OAS gate 4, Haugesund

En attraktiv og levende region er avhengig av et rikt kulturliv. Små og store kulturelle møteplasser er leirbålene menneskene samles rundt – i tillegg til at de representerer penger i kassen for reiseliv, handel og andre. En krone til kulturen betyr fire kroner til næringslivet, hevdes det.

Små og store bedrifter inngår samarbeidsavtaler med ulike kulturarrangementer bl.a for å bygge merkevare og «pleie» såvel ansatte som kunder.

Kultur og næringsliv er selvfølgelige partnere i en vellykket tango for 2…

Når livet normaliseres igjen etter koronakrisen, trenger vi at vi har holdt liv i leirbålet for å videreutvikle den regionen vi ønsker å ha.

Vi har samlet et knippe mennesker som skal dele sine erfaringer og meninger om kultur, næringsliv og region. Det blir også interessant å ta en titt inn i glasskulen. Hvordan påvirkes vi? Er vi forandret for alltid? Blir det begrensninger i overskuelig fremtid?

Kveldens innledere er:

• Simon Næsse, direktør kultur, idrett og frivillighet, Haugesund kommune
  • Gunn Margareth Lassesen, direktør kommunikasjon og kundetjenester, Haugaland Kraft
  • John Harald Log, daglig leder, FKH
  • Katrine Marie Haga Nesse, kommuneoverlege, Karmøy kommune
  • Kari Holdhus, Ph.D, professor i musikkpedagogikk, HVL
  • Øyvind Staveland, Vamp-general

Lett bevertning er inkludert i deltakeravgiften.

Hjertelig velkommen til en spennende kveld med oss!