Store muligheter for næringslivet i regionen!

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


30/05/2017 kl. 08:15 - 10:00

Høgskolen på Vestlandet - Aud. D
Bjørnsonsgt. 45, 5528 Haugesund

Haugesundregionens Næringsforening

Gratis,- (medlem) / ,- (ikke medlem)


STORE VERDISKAPINGSMULIGHETER FOR DET REGIONALE NÆRINGSLIV

Vi inviterer med dette våre medlemmer til presentasjon av regionens storsatsning «Norwegian Clean Energy Cluster» – et program som gir store muligheter for vekst og utvikling gjennom nyetableringer, investeringer og nye produkter og tjenester.

Visjonen «Norwegian Clean Energy Cluster – ledende internasjonal energiregion med betydelig verdiskaping», vil bli realisert gjennom et konkret program hvor næringslivet blir invitert til å være med. Utgangspunktet er det store verdipotensialet som ligger i energieffektivisering/-gjenvinning hos regional prosessindustri. For å realisere verdipotensialet er det en forutsetning med samarbeid mellom industribedrifter, teknologileverandører, kompetansemiljøer og virkemiddelapparater.

Kom og hør hva dette kan bety for din bedrift og hvordan du kan delta i programmet!

Styreleder i Haugesundregionens Næringsforening, Martha Kold Bakkevig vil presentere programmet.

 

trentSom en «energizer» til igangsetting av vårt program har vi invitert NASA-forsker Jonathan Trent til å presentere hvordan han mener vi kan løse utfordringer knyttet til matproduksjon og bruk av alternativ energi.

Forskeren og professoren Trent er kjent for å være en ypperlig foredragsholder. Han er også  grunnlegger og direktør for OMEGA Global initiative. Sistnevnte selskap satser globalt på utvikling av drikkevann, mat fra havet og alternativ energi. Trents utgangspunkt er at våre globale utfordringer kan påvirke produksjon av mat-, vann- og energiforsyning, men at teknologi kan bidra til at vi finner løsninger.  Her ligger det lønnsomme og spennende muligheter for verdiskaping!

Arrangementet er gratis