"La humla suse" sier vi i Næringsforeningen. Bli med oss på sommerfest og lær om musserende viner av Ingvind Tennfjord, og hør foredraget til Per Sigurd Velde "100 dager i villmarken".

"La humla suse" sier vi i Næringsforeningen. Bli med oss på sommerfest og lær om musserende viner av Ingvild Tennfjord, og hør foredraget til Per Sigurd Velde "150 dager i villmarken".

14/06/2018 kl. 18:00 - 22:00

kr 690,-,- (medlem) / kr 1690,-,- (ikke medlem)

Sommeren nærmer seg!  Næringsforeningen inviterer til et musserende vinkurs i Bedehuset med Ingvild Tennfjord, som er en av Norges mest leste vinskribenter. Ingvild Tennfjord var konferansier under Haugalandskonferansen og fikk strålende tilbakemeldinger fra publikum. Denne gangen vil Tennfjord å lære oss om musserende viner i det sjarmerende Bedehuset, som til vanlig er boligen til kunstnerparet Pia Noreger og Pål Jackman.

Per Sigurd Velde, kjent fra næringslivet i Haugesund med foredraget «Familieekspedisjonen – 150 dager i Villmarken». Per Sigurd med familie valgte i 2017 å gjøre noe helt annet enn hverdagens rutiner og mas; De dro til en støl på Hardangervidda, langt fra folk, uten mobildekning, innlagt vann og strøm i 150 dager. Hør Per Sigurd fortelle og vise bilder fra planleggingen og turen som ble et minne for livet.

Etter vinkurset serveres en enkel rett før sommerminglingen starter i Bedehuset. Pris inkluderer, velkomstdrink, enkel rett som serveres etter vinkurs, og 3 glass musserende som en del av vinkurset.

Velkommen til en boblende kveld med Næringsforeningen!

Bilde over: Per Sigurd Velde under familieekspedisjonen 2017.