Næringsforeningen, i samarbeid med NHO Rogaland, inviterer til Brexit-møte hos Marine Aluminium tirsdag 12. mars

12/03/2019 kl. 14:00 - 16:00

Marine Aluminium AS
Husøyvegen 165, 4262 Avaldsnes

Det florerer av saker om Brexit i alle medier for tiden. Slik det er i skrivende stund, skal Storbritannia forlate EU 29. mars – uansett om de har en avtale med EU eller ikke.

Hvilken innvirkning vil Brexit få på din bedrift og ditt forhold og avtaler med kunder eller leverandører fra Storbritannia?

Anne Louise Aartun Bye, Seniorrådgiver internasjonal avdeling NHO, gir oss status i Brexit-prosessen.
Helene Hval, Tollrådgiver i BDO, gir en innføring i hvordan Brexit vil påvirke ift. eksport og import.

Ikke brenn inne med spørsmål rundt dette – her blir det god anledning til å få svar!

Arrangementet er gratis, men på grunn av logistikk og kaffeservering er det ønskelig at alle som tenker å delta melder seg på.

Hjertelig velkommen til et oppklarende og interessant møte om Brexit tirsdag 12. mars!