DIGITALKONFERANSE: Rogaland trenger nye arbeidsplasser og i dagens sending presenteres det en oversikt over de store prosjektene som er på gang i fylket. I tillegg vil NAV presentere hvilke jobber som er tilgjengelige på markedet pr i dag. Følg med på Arbeidsplassen.no

15/02/2021 kl. 13:00 - 14:15

Rogaland er et felles bo og arbeidsområde. Byggingen av Rogfast vil bli et bindeledd som gjør avstandene kortere i tid.

I dagens sending møter du Tormod Andreassen og Bernt Jæger som vil presentere hvilke nye prosjekt som er på begge sider av Boknafjorden, både under og over havflaten. Noen prosjekt kommer ganske raskt og er i anbudsfase, mens andre er lengre frem og trenger politisk godkjenning. Men, med tanke på mulig kompetanse påfyll er det viktig å se langt frem.

Hvordan er nå situasjonen for jobbsøkerne og hvilke stillinger er ledige pr idag? Ragnhild Da Rocha fra NAV presenterer Arbeidsplassen.no

Påmelding/innlogging:

Sendingene sendes i TEAMS event, og du kan logge deg på fra hvilken som helst plattform (PC, iPad, telefon)

Når du benytter deg av påmeldingslinken vil du få informasjon via e-post før møtet med link til pålogging, og en e-post med link til presentasjonene i etterkant. Du godkjenner kun for et møte ad gangen.

Påmelding skjer i henhold til GDPR-regelverk.

Der som du ikke ønsker å melde deg på i forkant, kan du logge inn her:

• Velkommen, ved Inger Tone Ødegård, Næringsforeningen.
  • Vekstnæringer i Rogaland, ved Tormod Andreassen, næringspolitisk leder Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Bernt Jæger, Administrerende direktør Næringsforeningen på Haugalandet.
  • Hvilke jobber er ledige i markedet pr idag? ved Ragnhild Skadberg Da Rocha, Arbeidsplassen.no, NAV.
  • Spørsmål og svar.
  • Takk for i dag