8. oktober legger Regjeringen fram forslag til Statsbudsjett 2015. En rykende fersk oversikt over de de viktigste og mest betydelige […]

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


16/10/2014 kl. 08:00 - 10:00

Scandic Hotel
Kirkegata 166, Haugesund

Haugesundregionens Næringsforening


8. oktober legger Regjeringen fram forslag til Statsbudsjett 2015. En rykende fersk oversikt over de de viktigste og mest betydelige endringene i skatte- og avgiftsreglene  for næringslivet får du servert på Frokostkurset 16. oktober.

I tillegg ser vi på varslede endringer og regler som nylig er trådt i kraft som har direkte innvirkning på næringslivet.  Skatt, avgift6, nye renteregler, reiseregninger, oppbevaringsplikt, midlertidig ansettelse og arbeidstid er stikkord for kurset.

Kurset vil bl.a ha særlig relevans for bedriftseiere, bedriftsledere, økonomiansvarlige og rådgivere.

Vi har invitert KPMGs ekspertteam som kursholdere:

 

  • Roald Stakland, partner: Roald er partner og statsautorisert revisor med lang erfaring, og er leder av KPMGs kontor i Haugesund.
  • Maria Oftedal, advokat. Maria er advokat og sivilingeniør. Maria har bla lang erfaring fra oljeservice og industri. Hun jobber bla mye med selskaps- og skatterett
  • Øystein Meidell Dahle, advokat. Øystein er advokat og har lang erfaring som både konsernadvokat og fra advokatfirma. Arbeidsrett, anskaffelser, kontraktsrett, fast eiendom og forretningsjuss generelt er stikkord for hans arbeid.