En av de aller viktigste enkeltstående faktorer for å lykkes som leder, er kunsten å kommunisere med mennesker. Av og til er dette lettere sagt enn gjort.....

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


14/01/2016 kl. 08:00 - 10:00

Scandic Hotell
Kirkegaten 166, 5525 Haugesund

Haugesundregionens Næringsforening

kr 400,-,- (medlem) / kr 700,-,- (ikke medlem)


Alle med personalansvar vet at «den vanskelige samtalen» er en uungåelig del av jobben. Som leder er det før ellere senere påkrevd å ta opp et vanskelig tema med en medarbeider. Mange vegrer seg for å ta de vanskelige samtalene. Det handler ofte om,at vi mangler trenbing – og rett kunnskap!

 

Frokostkurset 14. januar passer for deg som vil utvikle noen av de ferdighetene som er nødvendige for å håndtere viktige og vanskelige samtaler. Når mye står på spill, meningene er delte og følelesene kanskje er sterke, går samtalene ofte til å bli for vanskelige.

 

Følgende temaer blir belyst:

  • Hva er den vanskelige samtalen
  • 5 steg som vil hjepe deg i gjennomføringen av en vanskelig samtale
  • Stressreaksjoner hos deg og den andre

Human (67) - geir h.Kursholder er Geir Haraldseid, som kan vise til 15 års sammenhengende konsulenterfaring og er en av gründerne i HUMAN. Han er spesialist på lederutvikling og har vært sentral i utviklingen av HUMAN sitt lederutviklingsprogram LED. Geir har gjennomført en rekke omfattende lederutviklingsprogrammer der «den vanskelige samtalen» er en del av fellesprogrammet.