Nyttige verktøy for mer effektiv bruk av Excel. "Du tror det ikke før du får se det!"

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


19/03/2015 kl. 08:00 - 10:00

Scandic Hotel
Kirkegata 166, Haugesund

Haugesundregionens Næringsforening

kr 400,- (medlem) / kr 700,- (ikke medlem)


Kurset gir nyttige og konkrete tips til hvordan Excel kan brukes som analyseverktøy – og ikke bare en «kladdebok»,  bl.a ved hjelp av innebygde tabeller,  formler og pivot-tabeller.

Kurset inneholder konkrete arbeidseksempler, blant annet innen økonomi der en spesifikt går igjennom hvordan man ved føring av fakturaer kan lage et verktøy som gjør at en raskt får oversikt over hva man bruker penger på, utover den informasjonen man får gjennom regnskapet. Det vil også vises eksempler på andre bruksområder.

Deltakerne vil i etterkant også få tilsendt før/etter filer av det som blir gjennomgått på kurset.

 

Du kommer garantert kommer  til å spare tid hver eneste uke ved å effektivisere dine arbeidsmetoder i Excel.

 

Snorre Eikeland

Kursholder er Snorre N. Eikeland. Snorre  er utdannet molekylærbiolog og har bred arbeidserfaring innen bank, prosjektledelse, helse og vitenskap.

Han driver i dag selskapet Analytic Minds som fokuserer på data-analyse. I sitt virke bruker han Excel til å få informasjonsutveksling fra forskjellige dataprogrammer for å skreddersy rapporter og få tak i kunnskapen man er ute etter.

Han samarbeider også internasjonalt med utviklere av programvare for fertilitetsbehandling med utvikling av rapporter og brukerkurs for analyse av dataene som blir eksportert fra disse programmene.

 

Kurset passer for alle som bruker excel «av og til» – og som vet de har noe å hente på en oppgradering av excel-kunnskapene sine