Er kunden din på veg til banken eller til skifteretten?

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


31/08/2016 kl. 08:00 - 10:00

Scandic Hotell
Kirkegaten 166, 5525 Haugesund

Haugesundregionens Næringsforening

kr 450,- (medlem) / kr 800,- (ikke medlem)


For årets første kvartal økte antallet konkurser  med 34%  i Hordaland  og 14 % Rogaland , sammenlignet med fjoråret. Arbeidsledigheten i Rogaland er nå den høyeste i landet.  Rekordmange private og næringsdrivende vil oppleve å få betalingsproblemer. Da kan det være vanskelig å vite hvem du egentlig handler med…

Kredittfagets rolle for bedrifter blir stadig viktigere:  Et salg er ikke avsluttet før pengene står på konto. For har du tenkt over at dersom bedriften har en driftsmargin (etter skatt) på 5%, må du ha et mersalg på 200.000 kroner for å dekke et tap på 10.000 kr. ?

Gode kreditt-rutiner gir bedre resultater! 

Fra en avtale og et salg inngås, til fordringen er betalt – er der en rekke rettigheter,  muligheter og plikter man bør ha kunnskap om.

Frokostkurset 31. august vil  ha fokus på bedriftens salgs- og kredittpolitikk.  Vi gjennomgår lover og regler knyttet til fakturering, betalingsoppfølging,  inkasso, konkursbehandling, og får råd om hvordan din bedrift bør innrette seg for å oppnå betaling til riktig tid, bedre likviditet, sikre fordringer og redusere tap.

Frokostkurset passer for alle som har  ansvar for salgsvilkår, fakturering, betalingsoppfølging og kredittkontroll i bedriften.

Dagens kursholder er Vibecke Beyer fra Pacta a.s

vibecke.beyerVibecke har solid kompetanse og erfaring innenfor emnet – og har jobbet med inkasso siden 1997. Hun innehar Personlig Inkasssobevilling gitt av Finanstilsynet, og er eier av selskapet Pacta as med kontor på Stord og avdelingskontor i Haugesund.