Hva gjør vi med leveranser som stopper opp eller betalinger som stanses? Og hva må en tenke på hvis en skal inngå nye avtaler fremover

07/04/2020 kl. 10:00 - 10:40

Spredningen av koronaviruset gjør at vi alle befinner oss i en ekstraordinær situasjon. Både ledere og ansatte opplever usikkerhet og må ta stilling til en rekke vanskelige valg og spørsmål.

Vi opplever at svært mange av våre medlemsbedrifter har behov for å få nyttig påfyll innenfor ulike emner ifm. situasjonen vi er inne i.

Næringsforeningen vil derfor, i samarbeid med dyktige fagfolk arrangere webinarer for medlemsbedrifter innenfor ulike temaer fremover.

Ikke medlem? Se satser og les mer om medlemskap

Tirsdag 7. april kl. 10.00  – 10.40 inviterer vi, i samarbeid med Advokatfirmaet Responsa,  medlemsbedrifter til webinar om hvordan en kan håndtere kontrakter i urolige tider.

Mange bedrifter er usikre på hvilke rettigheter som gjelder og hvilke som ikke gjelder vedr. kontrakter:

Vi hører om uttrykk som force majeure. Hva innebærer det?

Og hva gjør vi med leveranser som stopper opp eller betalinger som stanses?

I webinaret tirsdag 7. april gir advokat Sturla Vik Vestly gir oss svar på mange av spørsmålene som reiser seg ifm. akkurat dette.

I foredraget vil han snakke om både norske og internasjonale kontrakter og forretningsforhold. Han vil også komme inn på hva man må tenke på hvis man skal inngå nye avtaler fremover.

Sturla Vik Vestly er advokat og partner i Advokatfirmaet Responsa, og har kontraktsrett og entrepriserett som spesialområde.

Han har tidligere blitt benyttet av Næringsforeningen som foreleser innen temaet Utbyggingsavtaler – et kurs som fikk strålende tilbakemeldinger.