Lyst på masse inspirasjon innen interiør og design? Festiviteten, Næringsforeningen Haugalandet og en rekke fantastiske utstillere/støttespillere har gått sammen om vårens mest kreative […]

29/04/2020 17:00

,- (medlem) / 450,-,- (ikke medlem)

Lyst på masse inspirasjon innen interiør og design? Festiviteten, Næringsforeningen Haugalandet og en rekke fantastiske utstillere/støttespillere har gått sammen om vårens mest kreative ettermiddag/kveld!

Velkommen skal du være, til årets kjekkeste interiør- og designarrangement i byens storstue; Festiviteten.

Denne ettermiddagen skal vi fylle hovedsalen med interiørinteresserte mennesker, og har med oss inspirerende og dyktige foredragsholdere som virkelig kan faget sitt. Vi skal mingle, vi skal le, og vi skal få inspirasjon til nye ideer og muligheter.

Med oss har vi Kathrine Sørland, som vil gi oss et historisk blikk på design og mote. Jane Dunkley fra Indesign, som skal snakke om sine tanker og ideer om interiør og design. Eirin Vedå fra Frøken Magnolia, som skal fortelle oss om blomster og dekorasjoner. Anne Marthe Widvey som skal guide oss gjennom hvordan du kan skape fantastiske bilder til sosiale medier og andre apper. Og ikke minst; Einar Nilsson, kjent fra Tid for hjem og tidligere vinner av «Skal vi danse» som loser oss gjennom et innholdsrikt og spennende program!

Mange gode samarbeidspartnere er med oss denne ettermiddagen, og de vil sørge for at du får så mye inspirasjon som du kan i foajeen, både før og etter alle foredrag. Her vil du også kunne hilse på våre foredragsholdere, hente tips og ideer, kjøpe deg noe å spise eller noe godt å drikke.

Velkommen til en ettermiddag med inspirasjon i fokus, for alle som liker interiør og kreativitet.