Møt gamle og nye kjente. Knytt nettverk og oppdater deg på hva som skjer i en av landets mest spennende regioner. Haugesundregionen har mye å by på – overraskende mye, vil noen si. Torsdag 23. april tar vi turen til hovedstaden for å vise fram noe av det, og for å møte det beste Oslo by har å by på; dere!

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


25/03/2015 kl. 13:13 - 14:13

Andre arrangører

Gratis!,- (medlem) / Gratis!,- (ikke medlem)


På programmet:

  • Stands med mange spennende bedrifter. Næringslivet i Haugesundregionen går så det suser, og mange av nøkkelbedriftene er med oss til Oslo. Det verste som kan skje er at du gjør noen nye bekjentskaper mens du spiser litt god mat.
  • Engasjerte foredragsholdere. Hvis du noen gang kommer til å høre en setning som gir deg et helt nytt perspektiv på livet, er oddsen lav for at det skjer under et foredrag. Vi kan ikke love at det skjer her, men privatøkonomi og personlige valg i en hektisk hverdag er i hvert fall temaene for kvelden. Hvem har ikke bruk for litt mer kunnskap om det?
  • Premiere på Haugesundregionens nye kortfilm. I fjor ble kortfilmen «Den 25. Timen» en stor snakkis. Oppfølgeren har premiere denne kvelden.
  • Mat og drikke. Denne kvelden blir også en kulinarisk opplevelse da vi byr på deilige lokale smaksbiter. Og selvsagt noe godt i glasset.
  • The Great Escape. Opplev vår installasjon der dere har 10 minutter til å løse oppgaver, gåter og utfordringer. Idet døren lukkes starter nedtelling på et display i rommet. Rommet er dekorert med møbler og noe av dette kan være en del av spillet. Dette er det samme som Escape Room som stort sett ligger på topp på TripAdvisor andre steder i Europa.

Sted: Mesh Norway, Tordenskjoldsgt.3, Oslo
Tid: Torsdag 23. april kl 17:45-ca. kl 21:00
Nevnte vi at kvelden er helt gratis? Se bedrifter du kan møte nederst på siden.