DIGITAL KONFERANSE: Det skjer mye spennende i Rogaland for tiden, både på land og til havs. I hvilke bransjer forventes det rekruttering, og hvilken kompetanse er det behov for?

18/01/2021 kl. 13:00 - 14:15

Hvor er de nye jobbene i fremtiden?

På dette digitale arrangementet hører du innledere som representerer ulike bransjer som er i vekst.   Mange næringer er organisert i bedriftsklynger for at bransjene skal kunne samarbeide om utvikling i større målestokk og dermed skape flere arbeidsplasser i regionen.  Du treffer tre ulike bransjer i dag, og flere kommer i ukene fremover.

Hør May Irene Ugletveit fra ATEA som forteller om behov for flere ansatte i IT sektoren.

Ellinor Meling kjenner til utviklingen innen energisektoren og kan gi eksempler på prosjekt som trenger ansatte i fremtiden.

Havbruksnæringen er i rask vekst i hele Rogaland, og Andreas Heskestad vil snakke om ulike deler av næringen som trenger folk med ulik kompetanse.

Avslutningsvis treffer du Anne Elise Winterhus fra Karrieresenter Rogaland, som vil snakke om karriereveiledning.

Utgangspunktet for samtlige foredragsholdere er: Hva skal til for å komme i posisjon for å jobbe i disse miljøene?

NB! Viktig info:  Du må melde deg på arrangementet for å få tilsendt lenke til innlogging! Det gjør du via den grønne påmeldingsboksen i denne invitasjonen. Påmelding må skje senest dagen før arrangementet!

For spørsmål eller mer informasjon, kontakt Ingeline Kaldestad (ingeline@nforeningen.no) eller Lars Lindtner (lars@nforeningen.no). Du vil motta en lenke til den digitale møteplassen senest to timer i forkant av arrangementet.