DIGITALKONFERANSE: Helsesektoren trenger alltid dyktige og engasjerte medarbeidere og behovet for helsefagarbeidere vil bare vokse i fremtiden. Utdanningsmuligheter innen dette faget finnes over hele fylket og vi vil belyse noe av det her i dag.

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


22/02/2021 kl. 13:00 - 14:15


Del saken og skap bevegelse

I hele Rogaland finnes det flotte utdanningsinstitusjoner innenfor helsesektoren og det er mye å velge mellom og mange forskjellige veier til målet. Uansett er det sikkert at dette er en vekstbransje som har behov for ansatte både nå og ikke minst i fremtiden, særlig da med tanke på den voksende andelen av eldre blant befolkningen.

I studio møter du Kristin Akerjordet, dekan ved det helsevitenskapelige fakultet ved Universitetet i Stavanger, Gudrun Ellingsen fra Dalane Utdanningssenter, Inger Johanne Bligaard, avdelingsleder Kurs og Kompetanse AOF Vestlandet og Nina Nesse som har gått på helsearbeiderskolen og tatt videreutdanning. Nå har hun begynt på videreutdanning som sykepleier.

 

Påmelding/innlogging:

Sendingene sendes i TEAMS event, og du kan logge deg på fra hvilken som helst plattform (PC, iPad, telefon)

Når du benytter deg av påmeldingslinken vil du få informasjon via e-post før møtet med link til pålogging, og en e-post med link til presentasjonene i etterkant. Du godkjenner kun for et møte ad gangen.

Påmelding skjer i henhold til GDPR-regelverk.

Der som du ikke ønsker å melde deg på i forkant, kan du finne link ti innlogging  her–   eller du kan se innspillingen i etterkant via FB siden MULIGHETER.