DIGITALKONFERANSE: MULIGHETER er en felles møteplass og informasjonskanal for deg som er permittert eller arbeidsledig for å synliggjøre hva som finnes av muligheter i regionen, både når det gjelder utdanning og nye jobber.

11/01/2021 kl. 13:00 - 14:15

«Muligheter» vil bestå av ukentlige arrangementer – digitalt eller fysisk – samt en aktiv Facebook side hvor det fortløpende deles informasjon om kurs og etterutdanning, invitasjoner til jobbmesser, digitale konferanser og etter hvert møter hvor deltakerne kan møtes ansikt til ansikt.

Mange dyktige personer har i løpet av 2020 blitt permittert eller arbeidsledige. Det er viktig for regionen at de som nå står utenfor arbeidslivet får tilgang på så mye informasjon som mulig, vedr. muligheter for etterutdanning  – og ikke minst blir kjent med hva som skjer av utvikling fremover. Prosjektet er et partnersamarbeid mellom NAV Rogaland, Rogaland Fylkeskommune, LO Rogaland, Haugesund kommune, Stavanger kommune og næringsforeningene på Haugalandet og Stavanger-regionen.

HVA kan MULIGHETER bidra til for deg?

Velkommen til offisiell åpning med ordfører i Haugesund, Arne-Christian Mohn,  fylkesordfører Marianne Chesak og NAV Rogaland ved Merethe Prytz Haftorsen og leder i NAV Marked Nord-Rogaland Elisabeth Lie Nilsen. Nye arrangementer legges ut fortløpende. Du vil motta invitasjon til hvert enkelt arrangement. For å melde deg på til den offisielle åpningen, bruk lenken under.

Meld deg på her!

For mer informasjon, kontakt Ingeline Kaldestad (ingeline@nforeningen.no) eller Lars Lindtner (lars@nforeningen.no). Du vil motta en lenke til den digitale møteplassen senest to timer i forkant av arrangementet.