Forskning viser at halvparten av viktige beslutninger er "feil"! Selv en liten reduksjon kan spare oss for store summer - og mye ubehag.

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


13/11/2015 kl. 12:00 - 13:30

Bodegaen, Høvleriet
Smedasundet 66, 5528 Haugesund

Haugesundregionens Næringsforening

kr 450,-,- (medlem) / kr 750,-,- (ikke medlem)


Når viktige beslutninger skal tas, baserer vi oss gjerne på for mye, for lite eller rett og slett gal informasjon. Vi velger for raskt eller for tilfeldig. Vi vegrer oss og venter – eller vi lar være.

 

Flere tiår med forskning har vist at det finnes mange feller i tankeprosessene våre som hindrer gode beslutninger. Flere utan at vi merker dem – før etterpå…..

.

nilstore.meland

Dagens foredragsholder er Nils Tore Meland, offiser og psykolog. Nils Tore er ekspert på beslutningsprosesser og en av Norges mest erfarne lederutviklere..I snart 30 år har han kombinert lederutdanning fra Krigsskolen, sin lange erfaring som operativ leder og som organisasjonspsykolog, med et sterkt engasjement for å finne ut hva som driver valgene våre i ulike situasjoner.

I sitt foredrag forteller han hvordan god beslutningstaking kan trenes og videreutvikles i næringsliv og organisasjoner.

 

Nils Tore er en særdeles etterspurt foredragsholder som gjør innholdet levende og enkelt å forstå, gjennom engasjerende historier og praktiske eksempler!