22. juli 2011: Hanne Kristin Rohde er på ferie når telefonen ringer. En bombe har gått av i Oslo. Lite vet hun om at dette bare er begynnelsen på det mest krevende året i hennes liv...

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


12/02/2016 kl. 12:00 - 13:30

Bodegaen, Høvleriet
Smedasundet 66, 5528 Haugesund

Haugesundregionens Næringsforening

kr 500,- (medlem) / kr 850,- (ikke medlem)


Dette er et foredrag der Hanne Kristin Rohde deler sine erfaringer som mangeårig leder i politiet. Hennes tanker om dinosaurer i sjefsstolen og godt lederskap er gjenkjennelig og lærerike – uansett arbeidsplass!
På Næringscafeen 12. februar forteller Hanne Kristin om å tørre å satse på seg selv. Om å tviste indre dialog i positiv retning fordi den du snakker aller mest med i løpet av dagen ikke er ektefelle, samboer, svigermor eller naboen, men deg selv og da er det viktig at du hører noe bra!

Hun snakker om å avlive de velkjente bløff-tankene (The impostor syndrome), om å overvinne criticus infernalisene der ute, de som sitter dypt i lenestolene og sprer galle og utrygghet. Hun forteller hvordan hun klarte å lene seg enda lengre frem, og kjempe for alt hun har kjært. En fortelling om å bli sterk, om å finne sitt eget grunnstoff, om å ta ledelsen i eget liv og bli den beste utgaven av seg selv

Hanne Kristin er utdannet jurist – og har jobbet i politiet i 25 år, de siste 20 årene som leder. I 11 av disse årene i toppledersjiktet; fra 2008-2014 som politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt.

Hanne Kristin ble av Aftenposten kåret til Årets Osloborger i 2010, nominert av Aftenpostens lesere, i 2011 ble hun nominert til Årets navn i VG og kåret til Årets råeste kvinne over 40 av bladet Alt for damene. I 2014 kåret damebladet Tara henne som tredje modigste kvinne 2014.