Hva som hemmer og fremmer kreativitet i hverdagen, konkrete tips til flere og bedre ideer og en mengde underholdende historier er innholdet i ”Lær å fly”.

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


17/04/2015 kl. 12:00 - 13:30

Bodegaen, Høvleriet
Smedasundet 66, 5528 Haugesund

Haugesundregionens Næringsforening

kr 450,-,- (medlem) / kr 750,-,- (ikke medlem)


Hva slags holdninger har vi egentlig til det som er nytt og uprøvd? Hva hemmer nytenkning og kreativitet?

Gjennom foredraget «Lær å fly» forteller Stig Hjerkinn Haug deg hvordan du kan finne inspirasjon og en veg fram til flere og bedre idéer – alene og sammen med andre! I følge Stig kan alle bli mer kreative!

stig.h.haug

Stig Hjerkinn Haug har mer enn 1000 foredrag på samvittigheten, og han har ledet og designet hundrevis av idéprosesser. Stig er grunder av Stig og Stein AS, et selskap med fullt fokus på stadig å gjøre nye ting, være vågale – og med slagordet «Når vi ler, tjener vi penger». Han har i mer enn 20 år jaktet kontinuerlig på nye ideer – alene eller samme med andre. I tillegg motiverer og inspirerer han andre til å finne egen kreativ kraft og finne frem til nye ideer og løsninger.

Han har skrevet en rekke bøker om praktisk kreativitet, laget arbeidsmetodikk for mer effektive idémøter. I tillegg forelser han om idéutvikling og praktisk kreativitet ved universiteter og skoler.

Stigs foredrag er en fin kombinasjon mellom en dønn seriøs sak – og til dels store doser forløsende humor!