Lær deg å overvinne frykten for å ta ordet i forsamlinger. For din egen del - men like mye for bedriften sin del.

13/09/2019 kl. 13:30 - 15:00

24/7-bygget, kantinen
Spannaveien 152, Haugesund

Har du lagt merke til at det i større møter er et fåtall av medarbeiderne som tar ordet? De fleste sier ingenting?

Komiker Roar Brekke har stusset over dette. – Det er det samme overalt der jeg har jobbet. Det er noen få stemmer som høres. Men er det nødvendigvis slik at de mest taletrengte har de beste ideene? Når folk ikke tør ta ordet er det et problem. Ikke bare for alle som sitter tause, men også for bedriften som går glipp av mange gode tanker.

Nå vil Roar Brekke gi deg knepene som gjør det lettere å renske stemmen, møte blikkene, og ta ordet.

• Hva skjer i kroppen og hodet før vi skal «i ilden»?
  • Hvordan kan du lure kroppen til å slappe av?
  • Hvilke knep bruker en komiker for å fange publikum, som vi alle kan lære av?

Det hele krydres med utrolige og lattervekkende episoder fra hans egen mangfoldige karriere.

Bli motivert og inspirert. Til å heve røsten. Man skal jo ikke ta eksamen heller. Bare ta ordet.

Roar Brekke er født i Odda, men bor i dag i Bergen. Han har gått fra jobb «på gølvet» på smelteverket i Odda, til jobb i TV2, manusutvikling for Nordisk Film og tekstforfatter i reklamebyrå. Han har de siste 20 årene jobbet som standupkomiker og konferansier, og nå holder han også foredrag for bedriftsmarkedet.

Hjertelig velkommen til et lærerikt, nyttig og morsomt NæringsVett 13. september!