Hvordan få dobbelt så mye gjort på én time, som du normalt gjør på fire timer.

14/09/2018 kl. 12:00 - 13:30

Føler du noen ganger at du har holdt på en hel dag, uten at du egentlig har fått gjort noe som helst?
Og har du hatt dager hvor alt går på skinner, og du får gjort utrolig mye på kort tid?

Det er ikke akkurat en hemmelighet at man får mest gjort når man er opplagt, dypt fokusert, og jobber med kun en viktig oppgave. Utfordringen er bare å få det til – hver dag.

I dette seminaret vil du ikke få høre om de nyeste triksene for å få en tom innboks, eller bli påmint hvorfor du ikke må multitaske.
Du vil heller ikke få høre om smarte nye vaner eller kule nye programmer som vil gjøre deg mer produktiv.

Du vil derimot bli introdusert for en enkel tilnærming til å få mer kvalitetsarbeid gjort, på kortere tid, og med mindre feil – optimal tid.

Magnus Ingebrigtsen er lederutdannet fra Forsvaret, har fagbrev som flytekniker og en mastergrad i psykologi.
Han holder foredrag om møtepunktet mellom psykologisk forskning og praksis, eller det som ofte kalles anvendt psykologi.
(Foto: Geir Håvard Hanssen, Ledelse i Nord)

Hjertelig velkommen til et matnyttig og inspirerende NæringsVett fredag 14. september!