Erik Thorstvedt om lagbygging, motivasjon - og Solskjær-effekten

22/03/2019 kl. 13:30 - 15:00

24/7-bygget, kantinen
Spannaveien 152, Haugesund

Ja, vi kan lære noe av menn i korte bukser! Hva kan jeg, og hva kan de jeg jobber sammen med – og hva kan vi få til sammen? Dette er ett av spørsmålene vi får belyst i Erik sitt muntre og inspirerende foredrag. Han tar også for seg:

• Samspillet mellom enkeltindividet og flokken. Hvor mye ego tåler vi i vår gjeng?
  • Hvordan oppfatter vi vår plass i fellesskapet?
  • Hva gir oss identitet og tilhørighet i hverdagen?
  • Tekopper i veggen, og trenere som skriker: «Come on!!» Hvilken motivasjon funker, egentlig?
  • «Alle på laget er like viktige.» Skandinavisk bullshit på sitt beste?
  • Solskjær-effekten. Hva er det, og hvor stor er sjansen for at det varer?

Erik Thorstvedt regnes av mange som Norges beste keeper gjennom tidene. Han har spilt profesjonelt i Sverige, Tyskland og England, og har til sammen 97 A-landskamper for Norge. Etter endt fotballkarriere har Erik vært keepertrener på landslaget, sportsdirektør i Viking, forfatter, ekspertkommentator, programleder og gründer. Mange husker han spesielt godt fra TVNorges to programserier «Heia Tufte!»

Thorstvedt er en av Norges mest etterspurte foredragsholdere, antakelig fordi han har klart å kombinere høy prestasjonsevne i idrett med et godt hode og evne til velformulert å lære bort det han kan. Selv forklarer han dette med at hans karriere som keeper sparte hodet for alvorlige skader…

Hjertelig velkommen til et inspirerende NæringsVett fredag 22. mars!