Norgesmester i hukommelse, Oddbjørn By, lærer bort gode strategier for å huske bedre

07/12/2018 kl. 12:00 - 13:30

Haraldsvang Café
C7GJ+VJ Haugesund,

Vår siste NæringsVett før jul gir deg muligheten til å lære gode teknikker fra en tidligere verdensrekordholder i hukommelse! Her får du tips til å huske presentasjoner, språk, avtaler, navn og mye, mye mer. Teknikkene er enkelt overførbare, og gode, nyttige verktøy du kan ta i bruk på jobb – og hjemme!

Oddbjørn By er norgesmester i hukommelse og mannen bak «Memo»-bøkene. Han er ikke bare god til å huske, men også på å lære fra seg! Han har holdt en rekke foredrag i inn- og utland, og er også kjent fra bl.a Norske Talenter, Puls, Schrödingers Katt og Newton, for å nevne noe.

Hjertelig velkommen til et særdeles matnyttig NæringsVett, som vil gi deg nytte resten av livet.
HUSK å melde deg på 😉

HER og HER kan du se dyktige Oddbjørn i aksjon.