Hvordan lykkes med noe nytt i en etablert virksomhet? Og hvordan skille mellom innpakningspapir og det som faktisk ER nytt?

08/06/2018 kl. 12:00 - 13:30

Endring, teknologi og digitalisering er både spennende og utfordrende. På NæringsVett 8. juni får du et skråblikk på samfunnsendringer og teknologiens rolle i overgangen fra det «gamle» til det «nye». Dagens energiske foredragsholder tar for seg innovasjon og utvikling, likheter og forskjeller mellom entreprenørskap og business, og hva som skal til for å drive frem nye idéer!

Tor Haugnes er en av de mest inspirerende og dyktige foredragsholderne i Norge på sitt område. Han er kjent for å sette ting på spissen og formidle budskapet med en god porsjon energi. Han er utdannet historiker og økonom, nå ansvarlig for entreprenørskapsutdannelsen på Handelshøyskolen BI. Han har bakgrunn som konsulent innen IT og web, og har etter eget utsagn en interesse for både forretningsmodeller, bærekraft og perspektiver. Tor er glad i å skape temperatur i sine foredrag, og kommer ikke til Næringsforeningen for å fortelle oss hva vi skal gjøre, men heller for å stille spørsmål om hva vi driver med!

Hvis du vil ha en smakebit av hvilket fyrverkeri du har i vente kan du ta en kikk på dette YouTube-klippet: https://www.youtube.com/watch?v=zdW0McCt3_Y

Hjertelig velkommen til energipåfyll i form av en god lunsj og et forrykende foredrag på NæringsVett i Vangen 8. juni!