Vi spiller hverandre gode, sies det. Men gjør vi egentlig det når alt kommer til alt?

13/12/2019 kl. 13:30 - 15:00

24/7-bygget, kantinen
Spannaveien 152, Haugesund

Mange mener det er en klisjé, dette med å spille hverandre gode. Både på jobb og i privatliv kan det oppleves som vanskelig å være støttende når noen har gjort en tabbe, noe provoserende eller veldig unødvendig. Det er lettere å heie når det går bra. Men hemmeligheten til godt teamwork ligger nettopp i å evne å spille kollegaene gode når de er på sitt verste. Og vi trenger alle kollegastøtte når vi er på vårt svakeste. Men hvordan skal vi gjøre dette i praksis? Risikerer vi ikke komplett anarki og forfall om vi applauderer at andre gjør feil? Frykten for sistnevnte gjør at godt teamwork er en svært sjelden vare. Du og dine interesser kan få en meget stor konkurransefordel om man kjenner til hemmeligheten. I foredraget gis konkrete eksempler og anbefalt oppskrift på godt teamwork.

Trond Hegglund er autorisert psykolog med spesialisering i organisasjonspsykologi og godkjent høyskolelektor. Han er en erfaren og etterspurt foredragsholder som byr på relevante og gjenkjennbare eksempler fra praksis, konkrete verktøy og glimt i øyet.

Hjertelig velkommen til et relevant og matnyttig NæringsVett!