Klarer din bedrift å tiltrekke seg de beste yngste talentene?

14/02/2020 kl. 13:30 - 15:00

24/7-bygget, kantinen
Spannaveien 152, Haugesund

Millennials, født mellom 1982-2004, utgjør en av de raskest voksende gruppe arbeidstakere og kjøpere. Hvem er de, hvordan ønsker de å bli snakket til, og hvordan kan man skape et arbeidsmiljø for å tiltrekke seg de beste yngste talentene?

På NæringsVett 14. februar får vi høre at bedrifter som klarer å rekruttere og lede de beste fra millenniumsgenerasjonen vil ha et konkurransefortrinn. Foredragsholder Max Gouchan gir konkrete tips innen rekruttering, ledelse, salg og markedsføring til millenniumsgenerasjonen som kan tas i bruk av hvilken som helst bedrift på utkikk etter et konkurransefortrinn. Max har også startet research på Gen Z og vil gi noen pekepinner på hva som venter arbeidslivet i fremtiden.

Hva ser millennials etter? Hva må du ta ekstra hensyn til som leder? Hvordan ser kjøpstrendene ut, og hvilken markedsføring vil en millennial tenne på? Disse og mange andre spørsmål vil bli besvart under NæringsVett. Uansett om du er en millennial som leder en millennial, eller en tidligere generasjon som klør seg i hodet over hva i alle dager som foregår nå, ikke gå glipp av disse «need to know»-fakta og tips!

Max Gouchan leverer heftige foredrag som begeistrer! Han er i ung alder allerede seriegründer, blir regnet som en energisk motivator og har erfaring fra mange foredrag både i inn- og utland. Han brenner for det han snakker om, og mener at et knallbra foredrag skal være en balansert blanding av underholdning, latter og læring.

Hjertelig velkommen til inspirerende påfyll på årets første NæringsVett!