Hvordan få innflytelsen du trenger for å påvirke og forhandle.

10/05/2019 kl. 13:30 - 15:00

24/7-bygget, kantinen
Spannaveien 152, Haugesund

Nashater vil dele og vise tips fra psykologens verktøykasse, om hvordan du kan få den ønskede innvirkning med andre – uavhengig om du er leder, ansatt eller bare ønsker å skape vinn-vinn-situasjoner i hverdagslige situasjoner. Når du har prøvd noen av disse tipsene i praksis, vil du ikke glemme dem!

Dr. Nashater Solheim er psykolog, og gründer og leder av Progressing Minds, som har spesialisert seg i blant annet påvirkning og forhandlinger, samt opptrening i dette for næringslivet. Hun har 23 års erfaring fra diverse regjeringssektorer, frivillige organisasjoner, næringsliv, helse-, olje- og gassektoren. I tillegg har hun coachet toppledere innen blant annet strategisk tenking. Nashater innehar doktorgrad innen psykologi (Universitetet i Surrey) og er akkreditert som Master Negotiator fra Harvard Law School. Vi gleder oss til å få besøk av denne drivende dyktige – og ikke minst – anerkjente og roste foredragsholderen fredag 10. mai!

NB! Foredraget foregår på engelsk.