Få en jordnær, praktisk og forståelig oversikt over hvordan man kan utnytte mulighetene som finnes innenfor robotisering nå

05/02/2021 kl. 13:30 - 15:00

24/7-bygget, kantinen
Spannaveien 152, Haugesund

Du trenger ikke være en stor industribedrift for å robotisere og automatisere oppgaver

Vi har alle hørt de forslitte utrykkene som digital transformasjon, robotisering og datadrevet. Vi har også i større eller mindre grad en oppfatning av hva det innebærer og hvordan vi skal forholde oss for å gjøre næringene våre bedre rustet for fremtiden. Men skjønner du hva du faktisk kan gjøre?

På denne digitale utgaven av Næringsvett får du vite mer om:

• Hva er robotisering?
  • Hva skal du ikke bruke det til?
  • Hvor mye koster robotisering?
  • Egner det seg for små selskaper?
  • Bør du kjøpe det eller lære det?
  • Hva må du ha på plass før du starter?
  • Hvordan skal ledelsen legge til rette for at robotisering blir en suksess?

Christian Våge leder Ateas satsing på IT automasjon og programvareutvikling i Norge og sitter også i styret i det børsnoterte selskapet som omsetter for nær 40 milliarder. Han er sertifisert innen Strategieksekvering og KPI oppfølging. Christian jobber som rådgiver og prosjektleder for kunder over hele landet, hvor han gir råd om hvordan man bruker (og ikke bruker) teknologiverktøy til å nå bedriftens mål.

Hjertelig velkommen til NæringsVett!