Bli bedre enn konkurrentene dine!

14/02/2019 kl. 08:00 - 10:00

24/7-bygget, kantinen
Spannaveien 152, Haugesund

At det visuelle er viktig når du som bedrift skal kjempe om oppmerksomheten, vet de fleste. Derfor er en solid identitet og godt bilde- og videomateriell svært viktig for deg som markedsfører et produkt eller en tjeneste.

På dette frokostkurset deler Eivind Jul fra Appex noen av sine beste triks, slik at du blir bedre på å ta bilder og film med din mobiltelefon. Du får konkrete tips til teknikker og hvilke apper og ekstrautstyr som kan gjøre filmene dine bedre enn konkurrentenes.

«Dersom du lærer grunnoppskriften min, vil du se ut som en proff på en-to-tre!», sier Eivind Jul.

Eivind Jul Wibe Fiksdal har 25 års erfaring fra medier og kommunikasjon, og er i dag Senior Digital Kreatør i Appex. Hver dag hjelper han kunder med produksjon av visuell kommunikasjon som film, foto og interaktiv multimedia.

Etter den tekniske delen av kurset, vil Jan Thomas fra Appex dele noen av sine erfaringer om hvor man bør dele hva – slik at du kan fortelle riktig historie i riktig kanal til rett tid.

Sørg for å få flere nyttige og gode verktøy til verktøykassen på PLUSS frokost torsdag 14. februar. Hjertelig velkommen!