Hva skal til for at publikum holder pusten?

23/08/2018 kl. 08:00 - 10:00

Scandic Hotell
Kirkegaten 166, 5525 Haugesund

På to timer gjør foredragsholder Antje Bomann-Larsen et dypdykk i hva god formidling egentlig er og avslører samtidig flest mulig av sine egne triks – fra forberedelser til jerntepper. Egnet både for deg som for enhver pris unngår å snakke foran andre og deg som bare vil bli enda bedre.

Antje Bomann-Larsen (1980) er foredragsholder innenfor temaene presentasjonsteknikk, mangfoldsledelse og kulturforståelse. Hun har en master i idéhistorie og har jobbet med formidling hele sitt voksne liv, blant annet for Nationaltheateret, Museene i Akershus og Holocaustsenteret. I dag er hun gjesteforeleser i dialogteknikk ved Universitetet i Oslo.

«Publikum jublet…», «…utradisjonelle og effektive tips…», «Helt topp!!» Les mer på Antje.no