Hvis det stadig hoper seg opp i innboksen er dette kurset for deg. Få en enklere og mer effektiv arbeidshverdag

03/05/2018 kl. 08:00 - 10:00

Scandic Hotell
Kirkegaten 166, 5525 Haugesund

Hvor mange epost får du hver dag? Hvilken kanal bruker ansatte, kunder eller andre ledere for å nå deg? Får de ansatte de tilbakemeldingene som gjør at de føler seg sett? Får din leder de tilbakemeldinger du bør gi? Opplever kunder og samarbeidspartnere deg som etterrettelig og solid i kommunikasjonen? Hva skjer med stressnivået ditt om du tenker på status i innboksen din akkurat nå?

Fastlege og legevaktsjef Jørn Kippersund viser deg hvordan du ved å bruke mindre tid på epost kan håndtere oppgavene som kommer på epost langt bedre. Med innbokskontroll omdanner du innboksen fra et informasjonskaos til et kraftig verktøy for kontroll med uløste oppgaver. Dette frigjør tid og energi du kan bruke på langsiktige overordnede oppgaver.

“En leder uten innbokskontroll er en dårlig leder. Jeg følger nå konsekvent reglene til Kippersund, og livet har blitt mye enklere.”

Elin Ørjasæter, forfatter og foredragsholder