Hvordan medarbeidersamtalen kan hjelpe små og store virksomheter til å henge med

29/08/2019 kl. 08:00 - 10:00

24/7-bygget, kantinen
Spannaveien 152, Haugesund

Mange bedrifter bruker betydelig tid og ressurser på medarbeidersamtaler. Likevel oppleves samtalene ofte som lite nyttige, og noen ganger som direkte demotiverende. Ofte er medarbeidersamtalen også vanskelig i praksis. Det ligger store muligheter i god og målrettet dialog, og særlig i medarbeidersamtalene, som er et av de aller viktigste verktøyene for å bringe virksomhetens strategi ned til individnivået.

På PLUSS frokost 29. august får du praktiske tips og råd til forberedelse og gjennomføring av medarbeidersamtaler. I tillegg får du også vite hvordan den skybaserte løsningen Motivati, som er en ny metode for medarbeidersamtaler, gir bedre resultater enn bruk av de tradisjonelle skjemaene.

Hva kan du forvente å sitte igjen med?

• Hvorfor medarbeidersamtaler er viktige selv når man har hyppig dialog og gode relasjoner
  • Økt kunnskap om medarbeidersamtalen og motiverende dialog
  • Innsikt i den effektiv metode for medarbeidersamtaler
  • Verdien av oppfølging etter samtalene
  • Diskusjoner og refleksjoner med sidemannen

Kursholder Cecilie Lycke er daglig leder og eier av Motivati. Hun har over 20 års erfaring som leder innen økonomi og HR. De siste årene har hun gjort et dypdykk i utfordringene som rapporteres om medarbeidersamtalene og brukt dem som utgangspunkt i utviklingen av en helt ny metode.

Hjertelig velkommen!