Bedre omdømme, økt arbeidsglede og styrket bunnlinje med riktig fokus. Få verktøyene her.

13/06/2019 kl. 08:00 - 10:00

24/7-bygget, kantinen
Spannaveien 152, Haugesund

Har du noen gang tenkt gjennom hvordan du møter og behandler dine kolleger, kunder og forretningsforbindelser? Fokus på viktigheten av individuell holdning og adferd gir felles fremgang. Resultatet er stolte og optimistiske ambassadører for virksomheten og arbeidet, noe som igjen fører til styrket samhold, bunnlinje og omdømme. En åpen og inkluderende kultur er gull verdt både for ledere og ansatte på alle nivåer. Få verktøyene du trenger på PLUSS frokost torsdag 13. juni fra en engasjert, humoristisk og varm foredragsholder.

Kursholder er Märit Torkelson fra Vertskapet Utvikling. Hun er siviløkonom med vekt på organisasjon og ledelse, og har en videreutdanning innen positiv psykologi og styrkebasert ledelse. Märit er en populær foreleser med over 25 års erfaring med vertskap, lederskap og internasjonal markedsføring.

Hjertelig velkommen!