Mye har blitt sagt og ment om ledelse, men det er fremdeles mye å lære om hvordan vi kan utvikle og forbedre vår ledelsekapasitet.

Foto: Anne Lise Norheim

17/10/2019 kl. 08:00 - 10:00

24/7-bygget, kantinen
Spannaveien 152, Haugesund

Professor Rune Todnem By utfordrer oss til å se på ledelse og ledelsesutvikling på en utradisjonell måte. Han redefinerer ledelse med det formål å videreutvikle vår forståelse for, og utvikling av, denne essensielle kapasiteten. Har vi en tendens til å fokusere på individuelle ledere på bekostning av selve aktiviteten ledelse? Mange ledere utfører ikke ledelse, og mange som utfører ledelse anser seg ikke nødvendigvis som ledere.

Mer detaljert info kommer.

Ikke gå glipp av dette PLUSS frokost-arrangementet – Rune Todnem By får svært god score på sine foredrag og kurs!

Rune Todnem By er lederkonsulent, sjefredaktør for Routledge’s Journal of Change Management, og medgrunnlegger og tidligere formann i Public Leadership Foundation. Han er professor ved Handelshøgskolen UiS og TEDx-foredragsholder.

Hjertelig velkommen til PLUSS frokost torsdag 17. oktober!